ФОРУМ ХРИШЋАНСКИ САБОР СРБИЈЕ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ФОРУМ ХРИШЋАНСКИ САБОР СРБИЈЕ

СВРХА ФОРУМА ЈЕ ДА ОКУПИ ПРИСТАЛИЦЕ ПОВРАТКА ХРИШЋАНСКЕ, ПРАВОСЛАВНЕ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ И ПРОМОВИСАЊЕ УДРУЖЕЊА ХСС.
 
HomeHome  PortalPortal  ТражиТражи  Региструј сеРегиструј се  Приступи  

 

 „Како да останемо без противградне одбране“

Go down 
АуторПорука
МаксимовићPosts : 10
Join date : 06.06.2009
Age : 69
Location : Kragujevac

„Како да останемо без противградне одбране“ Empty
ПорукаНаслов: „Како да останемо без противградне одбране“   „Како да останемо без противградне одбране“ EmptyWed Jun 25, 2014 5:14 pm

Или о акутном нападу мудрости највишег руководства Србије!

„Док је Господ ишао по земљи“ био је на снази следећи искуствени прорачун:
1.- За просечну одбрану „рентабилних“ пољопривредних површина до нивоа 85% ефикасности (преко је много скупље испод нема оправдања), Србији треба 3160 рампи са најмање 12 ракета (стално уз рампу) или 38000 ракета, што, са 130 евра по ракети, износи 410080 евра за сезону (од 01.04. до 01.11. свеке године). Ангажовање обучених волонтера за ту борбу своди се на потребну „армију“ од 9480 војника који се плаћају по сатници ангажовања. Ово се одвија по систему увек један дежуран на рампи и не прелази 80 евра месечно или 225800 евра на нивоу Србије ако је сваки дан сезоне градобитан.
2.- Ракете производи „Крушик“ „Трајал“ и „Полиестер“. На Крушикову рампу иду све три врсте ракета, на Трајалову и Полиестерову само њихове. Максимално смо достизали ниво од 2650 рампи са по 10 ракета. Наш противградни сисем ка концепт успешно смо „извезли“ у Републику Српску и Мађарску.

По овом питању последње „Вознесење Господње“ десило се „демократским“ преласком Противградне 2010 под скуте Дачића у галиматијас који се зове Сектор МУП-а за ванредне ситуације. Да прескочимо цивилизацијски допринос Марића и Сектора у поплавама ове године или шта смо имали и како је радило пре реформи и сад и да се вратимо на Противградну:
1.- Због смањења кадра у државној управи, мудрим планом Мирка Цветкова остали смо на 1600 рампи са по 3 стрелца и тако отпустили 4680 обучених а неплаћених волонтера и свели ефикасност испод Марићевих 20%.
2.- Да би таст од Шутановца ћерки и зету поклонио још једну кућицу, Шутановац је ограничио Крушикову производњу на највише 500 ракета годишње. „Карапанџина“ тајна се састојала у томе што је протежирао производњу пријатељима а нелојална конкуренција у томе што нико четири године није смео да преконтролише тајкуне има ли агенса сребро-јодида у главама ракета и дали је истекао рок употребе од годину дана за који је нормално пуњена ракета ефикасна. Ракете без сребро—јодида су јефтиније за око 100 евра по комаду (плаћају се пуном ценом) а прикладне су за прославу Кинеске нове године. Због недостатка складишног простора у оволиким касарнама набављали смо највише 8000 ракета за сезону.
Оваквим поступцима од реформи 2010 Дачић и Марић и које ко су коштали ову земљу признате штете од 200000000 евра у пољопривреди, а да се савесно радило потрошили бисмо око 3704000 евра у најгорем случају.

Од те чаробне 2010 и спаситеља Марића, Дачића, Кучића и Пачића оправдање је било:
1.- Ми немамо новца за ракете, помозите стране банке и осигурајте летину и помозите наше увознике и ЕУ индустрију и купите противградне мреже. Ко је крив нашим сељацима што немају новца да испуњавају тајкунске жеље и нека пате кад су срца каменога. А ми ћемо увозити свињске коже и продавати као бутке Русима и цркнуту пилетину из Бразила, те патлиџане из братске Албаније за домаће тржиште.
2.- Ко потура Председнику Томи причу о засејавању из ваздуха, човек је коректан и срамота је шта му раде.

О „сетви из ваздуха и Михајловићевој шпанској кожи“, и то је патент Тадића и Шутановца из 2010. године. Шта је закувао „Карапанџа“ или „двојац без кормилара“ Илић – Шутановац:
1.- Француска уводи у наоружање авион Рафал до 2040. године, требају јој шолди и пенези па продаје најновије Мираже Ф-1 из 1973. године по „повољној цени“ од 12500000 $ по комаду. Без најмање једне ескадриле, увоз и преоружавање нема смисла.
2.- По градобитлим данима као што су 25. и 26.06. ове године “врше посла” две ескадриле или 32 авиона уз пет шет пратећих брат брату 40 авиона - или напуштање бољих руских авиона (од којих ради због штедње 4 до 6 зракоплова), преобуку, промену тактике употребе на застарело неефикасно оружје уз нови дуг посрнуле државе од 500000000 $, трошкове уласка у НАТО и прекид сарадње са Русима. Једина добра страна је у слози људи на власи да “двојац” заради 5% провизије од трговине што се то сетијо (ауторско право од интелектуалне својине)?

У изборној кампањи, потрошише се паре, претрчаше се километри неби ли најзад знали ко нам је одговоран за “опште добро”! Плаћамо од сиротиње овакву памет 1600 евра основних примања по руководиоцу – “Пролетери свих земаља уозбиљите се”! Питајте шта незнате оне који су без накнаде бранили ову земљу, без замерања по основу резултата рада уклоните шљам из органа власти и извршите дезинфекцију, дезинсекцију и дератизацију државног апарата! Забаталите: камионе, авионе и милионе и почните да “у зноју лица свога зарађујете хлеб свој”! Хришћански признајте стање у земљи, закуните се на Јеванђељу и засуците рукаве! Само једанпут је упалила тактика: “смениш пола полиције и командујеш држте Космајца”. Шта ће се десити ако следећи пут народ кликне: “Знам за јадац”?

Крагујевац Поздравља Вас ваш:
26.06.2014. Славиша Максимовић


Назад на врх Go down
 
„Како да останемо без противградне одбране“
Назад на врх 
Страна 1 of 1

Permissions in this forum:Не можете одговорити на теме у овом форуму
ФОРУМ ХРИШЋАНСКИ САБОР СРБИЈЕ  :: ПОЛИТИЧКЕ ДИСКУСИЈЕ :: Политичка сцена Србије-
Скочи на: