ФОРУМ ХРИШЋАНСКИ САБОР СРБИЈЕ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ФОРУМ ХРИШЋАНСКИ САБОР СРБИЈЕ

СВРХА ФОРУМА ЈЕ ДА ОКУПИ ПРИСТАЛИЦЕ ПОВРАТКА ХРИШЋАНСКЕ, ПРАВОСЛАВНЕ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ И ПРОМОВИСАЊЕ УДРУЖЕЊА ХСС.
 
HomeHome  PortalPortal  ТражиТражи  Региструј сеРегиструј се  Приступи  

 

 Човек са хиљаду лица .

Go down 
2 posters
АуторПорука
Admin
Admin
Admin

Posts : 229
Join date : 30.05.2009

Човек са хиљаду лица . Empty
ПорукаНаслов: Човек са хиљаду лица .   Човек са хиљаду лица . EmptyFri Nov 26, 2010 7:22 pm

Аутор текста : Милош Минић

Иван Ивановић – „Борис Тадић човек са хиљаду лица”

Књига дипломираног теолога Ивана Ивановића „Борис Тадић човек са хиљаду лица” се на конретан начин супроставља ретроградним историјским снагама које се иживљавају над Србијом и српском нацијом већ 63 године. Не може да се води држава без државотворне традиције предака са антидржавотворном идеологијом у глави. Много штошта може да се силује али чињенице не могу зато је једном требао закон о вербалном деликту а другом узурпација медија. Црна Гора никада није била држава.

Под тим називом се подразумева племенски подељена територија у којој становништво пати од историјске неиздифиренцираности која се манифестује мањком морала односно, ситуационим моралом, и непотпуном културошком утемељеношћу у српкохришћанској цивилизацији. Зато је на том подручју био могућ политички инжињериг хрватског шовинисте Јосипа Броза и његовог саборца Љубе Тадића усмерен ка стварању црногорске нације у циљу смањење моћи српске нације, онемогућавање изласка на море и смањење руског утицаја у јужној Европи.

Ретрогадним снагама између два светска рата у краљевини Југославији није сметало да буду страни плаћеници Совјетског савеза. Касније неће ово да смета ни њиховим потомцима јер ретко бива да ивер падне далеко од кладе. Ове снаге су тајно радиле на рушењу демократског, вишепартијског система и укидању капиталистичког модела привређивања. Зашто су ово ретрогадне односно антиисторијске снаге утопија и духовног мрака? Кроз векове и векове долази до историјске диференцијације која дарује нацији језик, обичаје, културу и традицију.

Антиисторијске идеолошке снаге Совјетског савеза а касније ЕУ су прихватиле антиисторијску идеологију: НЕМА ВЕРЕ НЕМА НАЦИЈЕ, а за мање нације треба да важи и нема државе (Лисабонски договор, кроз губитак броја гласова и права на концензус).

ЗНАЧИ ОВЕ ПОЛИТИЧКЕ СИЛЕ ПОКУШАВАЈУ ДА НАС ВРАТЕ У НАЗАД; ДО ПРВОБИТНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ, КАДА НИЈЕ БИЛО НАЦИЈА И РЕЗВИЈЕНЕ РЕЛИГИЈСКЕ СВЕСТИ. РАДЕ НА ПОТИРАЊУ ЛЕПОТЕ РАЗЛИЧИТОСТИ.

Ослонац се увек тражио у мас медијима и субкултури поп арта и рока као и кроз финансирање истих таквих снага у Србији које треба да омогуће да се жртва (нација) не буни када је експлоатишу и још да мисли да је то најбоље што може да јој се деси у савременим историјским околностима. Мрачна Демократска странка се управо прихватила таквог задатка.

У идеолошком смислу и историјској суштини нема разлике између динароида Љубе Тадића и динароида Бориса Тадића. Присталици и филозофу антиисторијске школе Љуби Тадићу није сметало што су међуратни комунисти били страни плаћеници јер су паре добијали од Совјетског савеза (касније ће тај антикритеријум да пренесе и на Демократску странку као њен оснивач). Између два рата упија све што је читао у разним брошурама које су стизале из Совјетског савеза.

У њима је читао јевреске утопије Маркса и Лењина и покушаје да се идеје кибуца примене на хришћанске нације. У њима је могао да прочита како Лењина не занима колика ће бити Русија нека остане од ње и педаљ али важно је да комунистичка идеја успе. Мрачни црногорац Љуба Тадић не жали што нам је све ово радио.

Питајте га: „То је била историјска неминовност”, каже он.

Утописта и србомрзац Љуба Тадић се прикључио крвавим пртизанским јединицама које је предводио хрватски шовиниста Јосип Броз. Партизанске јединице су биле подржаване од непријатељског Совјетског савеза а касније од стране најљућих непријатеља српске нације Енглеза. Партизанске јединице су се такмичиле у вршењу зверстава над недужним српским цивилима са својим савезницима хрватским јединицама НДХ. Датуме, стратишта имена и презимена жртава и злочинца је прецизно и детаљно описао елитни српски националиста Дејан Лучић (Варварство у име Христово и Павелићев тестамент) тако да то говори довољно о ратном учинку утописта и крвника којима се Љуба Тадић добровољно прикључио.

Ту се и даље непокајан јахач апокалипсе Љуба Тадић не зауставља па после рата наставља злочине на политичком плану. У биографији Борис Тадић пише да му је биолошки и идеолошки отац добио посао у Београду и то место управника оделења за политичке и правне науке на Институту друштвених наука 1965 . Није написао да је тек завршио факултет на србијанском хлебу у србијанскосремачком Београду 1952 и наравно због негативне селекције добио посао у Институту друштвених наука 1965. Ускоплеменска завичајна свест црногораца не може да прихвати идеју грађанске државе и позитивне селекције. Негативном селекцијом односно протежирањем својих саплеменика разорно су деловали на функционисање државних институција што је имало несагледиве последице по српску нацију. Они се понашају као да је Србија њихов плен и као да ми имамо неку кривицу што су они пословично лењи, грамзиви, сурови и сирови па је Црна Гора сада пуна несрба и окупирана прљавим капиталом Руса и Арбанаса.

А зашто је безумни утописта Љуба Тадић дошао у Институт друштвених наука? На чији позив? На позив Едварда Кардеља да пише програм ретроградних и антисрпских шовинистичких снага КПЈ. За награду добија место редовног професора Београдског факултета већ1969. Зашто га словеначки шовиниста Едвард Кардељ није позвао у Љубљану да тамо својом генијалношћу уназађује словеначку децу? У мултиетничкој забити, касаби Сарајеву, свог сина уписује у извод матичне књиге рођених као црногорца по националности. Борису Тадићу је већ тада стављен разисторијски жиг у мултиетничкој касаби Сарајеву где ће касније 90-тих у пакленој игри муслиманских терориста да страда 10.000 Срба. Њих Борис Тадић не спомиње као и мртве Србе у Кравицама.

Са њима је црногорски егоман и мегаломан живео, наравно мртви не гласају, али се радо иде на поклоњење мртвим муслиманским терористима у Сребреници јер то може да се медијски експлоатише у ЕУ и САД а и Демократска странка добија комплентну подршку из иностранства.

Шта то значи када се неко изјасни као црногорац по националности? Припадници српске староседелачке елите забринуто посматрају промену демографске структуре у Србији, нарочито када је у питању нехришћански инфилтративни наталитет. Поставља се питање, да ако се неко пунолетан изјасни да је црногорац по националности, одмах се јавља проблем њиховог третирања од стране српских плебејаца, који одмах почну нежно да их убеђују да су и они Срби.

То је погрешно!

Ко год се изјасни као црногорац по националности, не може таква псеоудоисторијска консенквенца да му се призна за истиниту, али пошто је довољно одрастао и у тим годинама је свако преваспитање у другом смеру бесмислено. Оно што морате себи да признате и да имате стално на уму је да је та особа испред вас несрбин. Наша историја је тешка, околне земље непријатељски расположене и ми нисмо увек на победничкој страни. То је оно што особама са медитеранским и кочоперним духом највише смета. Да смо ми сравнили гнездо католичких терориста, Загреб, 90-тих црногорци би се кочоперно изјашњавали као највећи Срби.

Надам се да ће процес цивилизацијског отрежњења наћи места међу усијаном главама, јер сада је присутно једно анти-културно и анти-цивилизацијско потирање чињеница, које су резултат шизофрене генерације. Многи су наивно поверовали да нација настаје декретом хрватског шовинисте Јосипа Броза а не историјском диференцијом кроз векове стварањем аутентичне културе и језика. Када се рецимо Грк изјасни као несрбин односно као Грк то није антисрпски акт јер Грци нису Срби а када се црногорац изјасни као црногорац по националности он улази у паранормално и шовинистичко стање када мора да врши негацију националне припадности својих најближих предака и рођака, па је зато таква особа у етичком смислу нижи облик живота. Кад се Грк изјасни као несрбин, он не минира српске цркве у Грчкој или речимо Зејтилник. Грк ради и гради своју цркву и државу и чува свој национални идентитет и не кидише на имовину СПЦ.

Грку не пада на памет да се ушуња у туђу државу и да буде државни функционер у туђој држави. Грк има образ па зна како да се понаша у печалби.

Долази и 1975. година када се одлуком Скупштине Србије седам професора ставља на располагање међу којима је био и мрачњак Љуба Тадић који је од комунисте напредовао до анархисте и либерала (анархолиберала).

Тaдашње службе безбедности су Љубу Тадића претвориле у агента спавача и дисидента без дана проведеног у затвору. То је био фингирани опозиционар који је добио задатак да формира назадну левичарску антисрпску странку када се уведе вишепартијски систем да се даље разара српска нација, и да се буде логистичка подршка за антисрпску кампању на католичкопротестантским медијима у западној Европи и САД.

Да се даље разара српска привреда и наруши војна безбедност смањењем наоружања по мери напада српских непријатеља. Одлично су планирали и врло методично спроводе уништавање српске државе. Своју биографију Борис Тадић започиње констатацијом коју наглашава: живели смо скромно, јако скромно. Типично за дођоше. Дођу у Србију 1969. без капитала и онда би све да имају. Врло брзо схватају да богаћење не може преко ноћи и онда крећу другим путевима...

У биографији не спомиње како је Љуба Тадић понизио своју породицу и отишао на пар година у загрљај промискуитетне јеврејке Кларе Мандић а онда је поново понизио породицу вративши јој се, типично црногорски, када се издувао. У предизборној председничкој кампањи у једном споту се наглашава да је Борис Тадић васпитаван у духу породичних вредности. У књизи се види како је то васпитање применио Борис Тадић са првом женом. Ко није веран и одан породици не може да буде веран и одан нацији, пардон он национални индетитет и нема. У биографији спомиње улогу своје породице у светској револицији!!! То је типично за дођоше.

Ајте ту своју револуцију изведи на своме са својима у Црној Гори у Смријечну поред Никшића.

Друго питање се поставља: каква је то светска револуција?

На сву срећу мањина човечанстава и по броју становника и по броју земаља је доживела одвратну, неморалну, пљачкашку, лоповску комунистичку револуцију.

У биографији Борис Тадић изражава једну фасцинацију са људима који сарађују са иностранством јер они имају све. Спомиње професора Младена Чалдаревића, хероја убијања Срба, партизана и револуционара. За њега истиче да је држао предавања у иностранству па има џип, камеру и чамац. Као он је искрен па спомиње кризу током студија, па спомиње да му је остало пар испита да заврши факултет а онда напрасно прекида и почиње две године да спрема пријемни испит да би се уписао на Ликовну акедемију.

Значи нестабилна је личност.

Опет напрасно схвата да је репродуктивац, кописта, односно да у њему нема оригиналности па одустаје од ликовне академије. Та неоригиналност га прати и као политичара па безумно хоће да примени стандарде ЕУ а већ су се неки показали као катастрофални и у самим земљама ЕУ.

Копирање се исплати њему а све ће да плати српска нација. Такође хвали се како је политички криминалац Зоран Ђиниђ, син чистачице из Босанског Шамца, катапултиран испод шињела партизанског безумника и слуге Јосипа Броза Љубе Тадића. Значи Љуба Тадић је креатор програма злочиначке организације КПЈ. Човек који је учествовао у отимању југа Србије и онемогућио српској нацији фул контакт са Грчком, и допринео да се један део српске нације неоправдано набеђује да су некакви македонци или црногорци да могу да буду и југословенчићи да је нормално да је извршен геноцид над српском нацијом а да се онда Хрвати награде са стварањем Велике Хрватске. Идеологија је простацима изнад логике и историјских законитости.

Каква је то идеологија да Србија улази у ЕУ а да се незнају српске границе и да се улази без многобројних српских територија. Ко сме да се игра идеологије? Доста нам је идеологије ваших утопија! Југословенства, социјализма и еунизма! Замислите да је Италијан способан да заради 2 милиона евра а да је глуп па их уложи у изградњу фабрике у Србији, а Србија није безбедна земља па нема противваздушну одбрану.

Шта мислите да је Италијан луд да навија за бомбе Нато пакта да падну на његову фабрику? А хоћете инвестиције! Србија је смањила наоружање по мери напада католика и протестаната западне Европе и САД.

Ко је то урадио?

Борис Тадић!

Ако нас сада неко нападне биће још више мртвих јер нисмо у довољној мери наоружани.

Ко је крив?

Борис Тадић!!!

Замислите СТЕПЕН НЕДЕМОКРАТИЧНОСТИ у глави Бориса Тадића који мисли да може да артикулише интересе нас староседелаца сремаца, банаћана, бачвана, србијанаца и косоваца.

Па ми смо и већина у Србији и већина у оквиру српске нације. Када бисмо ми само покушали у Републицу Српској и Црној Гори да дођемо на државну функцију то би се сматрало скандалом.

Тадићи су и породични и црногорски скандал који је потпуно непотребан Србији и српској нацији! Малограђане обузимају и карактеришу недозвољени лични апетити апетити предака.

Малограђанин је спреман да прекрши све норме морала, законе своје земље у свом јуришу за почастима, положајима и материјалним добрима. Стари Грци су их звали ХИБРИС.

Хибрис је осиљен и неутемељен у цивилизацијским вредностима па је самим тим неутемељен без снажног културног индентитета скоро анационалан. Припадници високог сталежа имају националну односно цивилизацијску и историјску обавезу директно од Бога и светог Саве да им се супроставе.
Назад на врх Go down
https://1xcc.forumsc.net
tasha

tasha

Posts : 19
Join date : 16.10.2010

Човек са хиљаду лица . Empty
ПорукаНаслов: Две чађаве мисли   Човек са хиљаду лица . EmptyThu Dec 30, 2010 4:41 pm

Чађава мисао1. председник Србије, Борис Тадић,
пуштен је јуче из бол нице ,након операције ахилове етиве. Народ у
србији је одахнуо. већ смо се уплашили да председник нема ахилову пету--------------Човек са хиљаду лица . 5d85e3eee0fd12167e1d6ddЧађава мисао 2.Кажу да је Борис Тадић повредио
ногу играјући кошарку?А и Барак Обама је, каква подударност, повређен
трчећи за кошаркашком лоптом. Србију и Свет само кошарка може да спаси!
Добро де, Србију може још нешто------------------

_________________
Никад се не расправљај са будалом јер ће те спустити на свој ниво а онда
ће те потући искуством.
Назад на врх Go down
 
Човек са хиљаду лица .
Назад на врх 
Страна 1 of 1

Permissions in this forum:Не можете одговорити на теме у овом форуму
ФОРУМ ХРИШЋАНСКИ САБОР СРБИЈЕ  :: ПОЛИТИЧКЕ ДИСКУСИЈЕ :: Политичка сцена Србије-
Скочи на: