ФОРУМ ХРИШЋАНСКИ САБОР СРБИЈЕ

СВРХА ФОРУМА ЈЕ ДА ОКУПИ ПРИСТАЛИЦЕ ПОВРАТКА ХРИШЋАНСКЕ, ПРАВОСЛАВНЕ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ И ПРОМОВИСАЊЕ УДРУЖЕЊА ХСС.
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQ/УпутствоFAQ/Упутство  ТражиТражи  Листа члановаЛиста чланова  Корисничке групеКорисничке групе  Региструј сеРегиструј се  Приступи  

Share | 
 

 Др.Јован Деретић и антички Срби .

Go down 
АуторПорука
Admin
Admin
Admin

Posts : 229
Join date : 30.05.2009

ПорукаНаслов: Др.Јован Деретић и антички Срби .   Fri Sep 11, 2009 11:22 pm

Др Јован Деретић, аутор књижевног дела :

Забрањена историја Срба 1-10

Зашто је др Јован Деретић пошао трновитим путем разоткривања 150 годишњих ватиканских, латинских историских лажи и превара и?

Др Деретић је пореклом Србин из Херцеговине, у његовом крају су становници локалних села и варошица често наилазили на вековима старе археолошке предмете приликом обраћивања својих њива.

Једном прилком Др.Деретић, тада као млади дечак , није могао да одоли искушењу па је питао својега стица одакле сви ти стари археолошки остатци на њиховим њиховим њивама, на шта му је стриц одговорио:

- То је мој синовац остало од наших давних предака, који су живели на овим просторима пре појаве и формирања Римског царства на овим просторима .

Како је то могуће стрикане, кад су се наши преци у ове крајеве доселили у 7. веку ?

- питао је запањено Јован.

- Не веруј у те приче синовац , јер се наши преци у ове крајеве нису доселили ниодакле.Они су овде у овим нашим Херцеговачким брдима одувек, те прича да су се они доселили на ове просторе је исто као и она прича о 7 офензива.

То је био кратки одговор јовановог стрица .

Од тог тренутка Јован је гледао школски предмет историју другим очима.

Иако га је историја веома занимала, поготово историја народа из којег је он потицао ,то јест српског народа, није се смео усудити да студира историју на територијалним просторима бивсе СФРЈ, јер је знао да ће неминовно долазити у сукоб са професорима који по службеној дужности морају заступати и ширити лажну службену историју српског народа и Србије .

Безуспешно је покушавао да библиотекама бивше СФРЈ пронаће књиге античких писаца и историчара.Таква дела на просторима бивше СФРЈ нису постојала, јер су плански смишљено уништена или склољена у инострансто, како би се прикрио део историје српског народа из периода античког доба.


Тад је схватио да универзитетски и други професори историских наука у бившој СФРЈ, нису били у могућности да се озбиљније баве реалним историским истраживањима , јер им је то, пере свега било политички забрањено, а затим и онемогућено, јер нису постојали историски записи који би им могли послужити за озбиљније и реланије истраживање историских чињеница везано за просторе балканског полуострва и народа који живе на тим просторима,поготово српског народа .


Они су били присиљени да као "научне изворе" користе преписане фалсификоване историске податке или да се служе политички наметнутим им теоријама.

Када је Др.Деретић схватио да је историја српског народа која је била доступна становницима бивше СФРЈ, лажна и оскрнављена одлучио је да се 1963 пресели у Париз.

По доласку у Париз мудро је започео студије техничких наука, свестан да је то делатност којa ће mu u будућности обебедити потребна финaнсиска средства, како би се у потпуности посветио историском науком, и обезбедити могућност путовања по Европи и свету у потрази за историском литературом и историским књижевним делима,која се баве временским периодом из античког доба


Када се финасиски довољно обезбедио започиње ванредно да студира историјске науке .

Др. Деретић је знао да му универзитетска диплома не треба, али је желео да савлада методологију и језике који су му били неопхоидни за научно бављење историјом и приступ постојећим истриским делима .

Нажалост,када се посветио студирњу историске науке није налазио довољно античких извора за историју српког народа у том периоду на европском континету , па је био присиљен да се пресели у САД.

У САД, иако то делује невероватно, библиотеке су биле боље оскрбљене историским кљигама,картама и свим другим податцима везано за период античког доба на европском континету, сами тим и на балканском полуострву .

Разлог је био тај што је минстраство просвете и културе САД инвестирало велике суме новца за прикупљање и пажљиво чување свих историских документа која су детаљно описивала дешавања из тог периода.Уз то, таква литература која је била потребна Др.Деретићу, је у САД била дакело лакше доступна него било где у Европи .

У библиотекама у САД, је нашао записе анатичких писаца попут : Плинија Старијег,
Диона Цасиуса,
Бохартхуса,
Кита Цуртиса,
Атавиота,

и низ других аутора исторских књижевних дела античког доба , који су сви од реда небројано пута спомињали постојање српског народа на територијалним просторима античке Европе, за које пак званична историја европских народа, па чак и српског народа неосновано и лажно тврди да су се они на те просторе доселили тек у VII веку.

Са обзиром да су сва књижевна дела на која је наилазио, била написана на античким језицима, латинском и грчком, морао је успоредно да студира и те језике.

Кад је обезбедио услове да се бави науком, почео је студирати текстове античких писаца који у својим делима константно спомињали Србе .

То је било у потпуној супротности са теоријом неких историчара који су тврдили да се српски народ доселио на просторе Балакнског полуострва у 7. веку .

Након ових открића, која су била у потпуној супротности са дотадашњим тврдњама и „званичном“ историјом, Др.Деретић је прикупио фигуративно речено кофер литературе и однео је САНУ..

Из САНУ су га буквално протерали, једини ко га је примио је био стари професор др Милан Будимир који је нешто о знао о овим историским чињеницама , признавси му тада да у Брозовој Србији нема науке.

Др Будимир је успео да га наговори да настави своја историски за српски народ значајна истраживања у иностранству, тражећи од њега да не дозволи да тадашњи људи из САНУ не утичу на његов будући рад и истраживанја .

Др. Деретић је послушао његов савет.Напустио је Србију инаставио своја истраживанја у иностранству.Са Др. Будимиром је одржавао контакте питем трелефона .

Једном га је приликом када су разговарали преко телефона Др.Будимир упитао:

„До које године сеже најстарији писани помен српског имена?“

„ До 13. века п. н. ере ради се месту Луксору у Египту“

- одговрио му је Др. Деретић.

Врло задовољан и усхићен овом информацијом Др. Будимир је поручио Др.Деретицу

Сине, ала си ти дубоко загазио! Само гази још даље све док не пронађеш најстарије записе о српском народу .

Др Деретић је касније пронашао још старији запис из 19 века . п.н. е. код Сумера, који је дешифровао са клинастог писма археолог Арчибалд САЈС на ком је било записано:

„Ур Нин Сар Сербула“,

што је значило:

господар ( од ур- потиче српскио име Урош карактеристично за многе српске владаре)

Нин цар Срба ( или Србије).

Херодот помиње Србе као Етрурце и данашње Тиренско море као Српско море.

Српски топоними у Француској ( Сардонија), Сардинији, Асирији ( ријеке Велика и мала Србица), порјечје Волге итд..

Сад је јасније ко су Илири, Трачани, Дачани . То су била српска племена јер су сви они говорили српским језиком.

Др.Деретић је одлучио или боље рећи био присиљен да почне да води писмену евиденцију својих истраживања и историских проналазака како би остали трајно очувани за будућа поколења .

Покушај да своје записе и писмену евиденцију својих истраживанја трансформише у книжевно историко дело је пропао вец у првом покушају јер ни један од 9 издавача којима је понудио своје записе није смео да их одштампа у историску књигу иако се радило о аутентичној античкој историји.

На основу њихове реакције Др.Деретић је схватио да у Србији постоји забрана штампаља оваквих врста историских дела, та је забрана долазила из највиших државних институција бивше СФРЈ .

На основу чињеница из текстова античких писаца и других извора ипак је објавио две књиге у иностранству у граду у Ници 1975 и 1977.

Та су историска књжевна дела, одмах након издавања у иностранствиу постала забрањена и цензурисана на просторима бивше СФРЈ,и поред тога што су се веома информативно и поуцно дотицале периода античке историје европе .

Полиција комунистрчке Југославије је ономе код кога би ова дела пронашла одузимала на граници, а није ретко да су они код којих су ова дела била пронаћена били насилно привоћени у тадаснји СУП на информативне разговоре.

Након неког времена од објављивања својих првих кљига у иностранству отишао је у САД да буде уредник „СРБОБРАНА“, што му није сметало да се и даље бави научним истраживањима .

Америчким научним институцијама је морао презентовати свако своје истраживачко дело, а она су се потом те списе слали на испитивања релевантности на специјализоване универзитете који су се бавили историским истраживанјима .

Једно је приликом од државних институција САД позван да покрене процедуру за докторат, да би недуго након позива, стекао титулу докторира историских наука ..


Последњи пут изменио Admin дана Mon Sep 21, 2009 12:52 am. изменио укупно 2 пута.
Назад на врх Go down
Погледај профил корисника http://1xcc.forumsc.net
Admin
Admin
Admin

Posts : 229
Join date : 30.05.2009

ПорукаНаслов: Re: Др.Јован Деретић и антички Срби .   Mon Sep 14, 2009 8:08 am

Снимци предавања Др. Јована Деретића на тему:

Забрањена историја Срба

Предавања су започета 2005. године у Новом Саду а због великог интересовања становника Србије, за ова предавања најстарије историје српског народа , она се одржавају све до данашњих дана .

Напомена, прва два предавања нису добро снимљена али је добар звук.

Prvo predavanje:

http://rapidshare.com/files/142403857/Zabranjena_Istorija_-_1._predavanje.part1.rar

http://rapidshare.com/files/142562934/Zabranjena_Istorija_-_1._predavanje.part2.rar

http://rapidshare.com/files/142607986/Zabranjena_Istorija_-_1._predavanje.part3.rar

http://rapidshare.com/files/142642457/Zabranjena_Istorija_-_1._predavanje.part4.rar

http://rapidshare.com/files/142922972/Zabranjena_Istorija_-_1._predavanje.part5.rar

http://rapidshare.com/files/142940752/Zabranjena_Istorija_-_1._predavanje.part6.rar

Drugo predavanje:

http://rapidshare.com/files/136001017/Zabranjena_Istorija_-_2._predavanje.part1.rar

http://rapidshare.com/files/136059646/Zabranjena_Istorija_-_2._predavanje.part2.rar

http://rapidshare.com/files/136088049/Zabranjena_Istorija_-_2._predavanje.part3.rar

http://rapidshare.com/files/136114001/Zabranjena_Istorija_-_2._predavanje.part4.rar

http://rapidshare.com/files/136140242/Zabranjena_Istorija_-_2._predavanje.part5.rar

http://rapidshare.com/files/136163183/Zabranjena_Istorija_-_2._predavanje.part6.rar

http://rapidshare.com/files/136226725/Zabranjena_Istorija_-_2._predavanje.part7.rar


Trece predavanje:

http://rapidshare.com/files/136712456/Zabranjena_Istorija_-_3._predavanje.part1.rar

http://rapidshare.com/files/136772548/Zabranjena_Istorija_-_3._predavanje.part2.rar

http://rapidshare.com/files/136849732/Zabranjena_Istorija_-_3._predavanje.part3.rar

http://rapidshare.com/files/136885827/Zabranjena_Istorija_-_3._predavanje.part4.rar

http://rapidshare.com/files/136961005/Zabranjena_Istorija_-_3._predavanje.part5.rar

http://rapidshare.com/files/137000419/Zabranjena_Istorija_-_3._predavanje.part6.rar

http://rapidshare.com/files/137585075/Zabranjena_Istorija_-_3._predavanje.part7.rar


Cetvrto predavanje:

http://rapidshare.com/files/137762071/Zabranjena_Istorija_-_4._predavanje.part1.rar

http://rapidshare.com/files/138004942/Zabranjena_Istorija_-_4._predavanje.part2.rar

http://rapidshare.com/files/138035325/Zabranjena_Istorija_-_4._predavanje.part3.rar

http://rapidshare.com/files/138066059/Zabranjena_Istorija_-_4._predavanje.part4.rar

http://rapidshare.com/files/138093052/Zabranjena_Istorija_-_4._predavanje.part5.rar

http://rapidshare.com/files/138169544/Zabranjena_Istorija_-_4._predavanje.part6.rar

http://rapidshare.com/files/138203174/Zabranjena_Istorija_-_4._predavanje.part7.rar


Peto predavanje:

http://rapidshare.com/files/138424185/Z ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/138451660/Z ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/139029629/Z ... .part3.rar
http://rapidshare.com/files/139085343/Z ... .part4.rar
http://rapidshare.com/files/139202803/Z ... .part5.rar
http://rapidshare.com/files/139232257/Z ... .part6.rar
http://rapidshare.com/files/139269846/Z ... .part7.rar

Sesto predavanje:

http://rapidshare.com/files/140608997/Z ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/140893606/Z ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/141137698/Z ... .part3.rar
http://rapidshare.com/files/141240227/Z ... .part4.rar
http://rapidshare.com/files/141283047/Z ... .part5.rar
http://rapidshare.com/files/141326329/Z ... .part6.rar
http://rapidshare.com/files/141351191/Z ... .part7.rar

Sedmo predavanje:

http://rapidshare.com/files/141388443/Z ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/141635761/Z ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/141881447/Z ... .part3.rar
http://rapidshare.com/files/142035640/Z ... .part4.rar
http://rapidshare.com/files/142077023/Z ... .part5.rar
http://rapidshare.com/files/142105415/Z ... .part6.rar
http://rapidshare.com/files/142127909/Z ... .part7.rar

Osmo predavanje:

http://rapidshare.com/files/144070684/Z ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/144196609/Z ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/144226912/Z ... .part3.rar
http://rapidshare.com/files/144360135/Z ... .part4.rar
http://rapidshare.com/files/144400645/Z ... .part5.rar
http://rapidshare.com/files/144432807/Z ... .part6.rar
http://rapidshare.com/files/144457412/Z ... .part7.rar

Deveto predavanje:

http://rapidshare.com/files/144504675/Z ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/144964319/Z ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/144993321/Z ... .part3.rar
http://rapidshare.com/files/145050829/Z ... .part4.rar
http://rapidshare.com/files/145153706/Z ... .part5.rar
http://rapidshare.com/files/145230967/Z ... .part6.rar
http://rapidshare.com/files/145262283/Z ... .part7.rar

Deseto predavanje:

http://rapidshare.com/files/145414602/Z ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/145441645/Z ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/145507686/Z ... .part3.rar
http://rapidshare.com/files/145540005/Z ... .part4.rar
http://rapidshare.com/files/145585803/Z ... .part5.rar
http://rapidshare.com/files/145697725/Z ... .part6.rar
http://rapidshare.com/files/145716496/Z ... .part7.rar


Последњи пут изменио Admin дана Mon Sep 14, 2009 8:46 am. изменио укупно 2 пута.
Назад на врх Go down
Погледај профил корисника http://1xcc.forumsc.net
sumadinacPosts : 1
Join date : 28.09.2009
Age : 43
Location : Kragujevac

ПорукаНаслов: Re: Др.Јован Деретић и антички Срби .   Tue Sep 29, 2009 5:37 am

Zahvaljujuci Borku Kovacicu imamo snimljena predavanja dr Jovana Deretica.
Sve sto je trenutno postavljeno nalazi se ovde.

Kao uvod u tematiku - Razgovor sa profesorom:

Prvi deo:
http://rapidshare.com/files/212989827/Zabranjena_istorija_Srba_-_Jovan_I._Deretic_-_1._deo.mp4

Drugi deo:
http://rapidshare.com/files/212990685/Zabranjena_istorija_Srba_-_Jovan_I._Deretic_-_2._deo.mp4

Treci deo:
http://rapidshare.com/files/212991514/Zabranjena_istorija_Srba_-_Jovan_I._Deretic_-_3._deo.mp4


Predavanja održana u Bistrici (staro ime za Novi Sad):
Prva dva predavanja su snimana tako što je kamera bila usmerena u katedru i u publiku, tako da se ništa bitno ne vidi,
ali je zvuk u redu...Sva ostala predavanja su dobra, što se tice slike i zvuka...

01. Podunavlje - Stvaranje kolevke Evropske kulture i civilizacije (Jovan I. Deretic) 30.3.2005.
http://rapidshare.com/files/211427033/01._Podunavlje_-_Stvaranje_kolevke_Evropske_kulture_i_civilizacije_30.3.2005..mp4

02. Arijevski pohodi (Jovan I. Deretic) 6.4.2005.
http://rapidshare.com/files/211427924/02._Arijevski_pohodi_6.4.2005..mp4

03. Arijevci = Srbi (Slobodan Filipovic) 13.4.2005.
http://rapidshare.com/files/211428536/03._Arijevci___Srbi_13.4.2005..mp4

04. Leksandar veliki (Jovan I. Deretic) 21.4.2005.
http://rapidshare.com/files/211429110/04._Leksandar_veliki_21.4.2005..mp4

05. Rimska imperija i Srbi (Jovan I. Deretic) 28.4.2005.
http://rapidshare.com/files/211429735/05._Rimska_imperija_i_Srbi_28.4.2005..mp4

06. Obnova Srpskog carstva - Dinastija Svevladovica (Jovan I. Deretic) 4.5.2005.
http://rapidshare.com/files/211430191/06._Obnova_Srbskog_carstva_-_Dinastija_Svevladovica_4.5.2005..mp4

07. Veliko Srbsko carstvo Oštrivojevica (Jovan I. Deretic) 11.5.2005.
http://rapidshare.com/files/211430949/07._Veliko_Srbsko_carstvo_Ostrivojevica_11.5.2005..mp4

08. Nemanjici - Istine i laži (Jovan I. Deretic) 18.5.2005.
http://rapidshare.com/files/211431402/08._Nemanjici_-_Istine_i_lazi_18.5.2005..mp4

09. Srbi kroz istoriju - Zablude i laži (Milenko Nikolic) 25.5.2005.
http://rapidshare.com/files/211432405/09._Srbi_kroz_istoriju_-_Zablude_i_lazi_25.5.2005..mp4

10. Kosovski boj u novom svetlu (Jovan I. Deretic) 1.6.2005.
http://rapidshare.com/files/211433866/10._Kosovski_boj_u_novom_svetlu_1.6.2005..mp4

11. Podunavlje - kolevka Evropske kulture i civilizacije i Arijevski pohodi (Jovan I. Deretic) 2.11.2005.
http://rapidshare.com/files/211434501/11._Podunavlje_-_kolevka_Evropske_kulture_i_civilizacije_i_Arijevski_pohodi_2.11.2005..mp4

12. Dacka Srbija - Dakija (Jovan I. Deretic) 9.11.2005.
http://rapidshare.com/files/212982958/12._Dacka_Srbija_-_Dakija_9.11.2005..mp4

13. Duhovno nasilje nad kulturom Srba kroz hiljade leta (Slobodan Filipovic) 16.11.2005.
http://rapidshare.com/files/212983730/13._Duhovno_nasilje_nad_kulturom_Srba_kroz_hiljade_leta_16.11.2005..mp4

14. Srpska divonija ili mitologija (Slobodan Filipovic) 23.11.2005.
http://rapidshare.com/files/212984761/14._Srbska_divonija_ili_mitologija_23.11.2005..mp4

15. Severni Srbi - Germanija (Jovan I. Deretic) 30.11.2005.
http://rapidshare.com/files/212985934/15._Severni_Srbi_-_Germanija_30.11.2005..mp4

16. Konstantin Porfirogen - Lažna istorija koju ucimo (Jovan I. Deretic) 19.4.2006.
http://rapidshare.com/files/212986774/16._Konstantin_Porfirogen_-_Lazna_istorija_koju_ucimo_19.4.2006..mp4

17. Srbica istocnik Evropske i svetske pismenosti (Jovan I. Deretic) 3.5.2006.
http://rapidshare.com/files/212987565/17._Srbica_istocnik_Evropske_i_svetske_pismenosti_3.5.2006..mp4

18. Tragovi Srbice kroz milenijume (Milenko Nikolic) 10.5.2006.
http://rapidshare.com/files/210668786/18._Tragovi_Srbice_kroz_milenijume_10.5.2006..mp4

19. Srbi u zapadnoj Evropi (Jovan I. Deretic) 17.5.2006.
http://rapidshare.com/files/210669281/19._Srbi_u_zapadnoj_Evropi_17.5.2006..mp4

20. Srbski pesnik Ilijade (Slobodan Filipovic) 24.5.2006.
http://rapidshare.com/files/210669726/20._Srbski_pesnik_Ilijade_24.5.2006..mp4

21. Promocija knjige ,,Srbi i Arbanasi"
(Promocije knjiga su ispod predavanja)

22. Grad Sard - Kulturna, naucna i privredna prestonica Antickih Srba (Jovan I. Deretic) 31.5.2006.
http://rapidshare.com/files/210670325/22._Grad_Sard_-_Kulturna__naucna_i_privredna_prestonica_Antickih_Srba_31.5.2006..mp4

23. Srbski pesnik Ilijade (Slobodan Filipovic) 25.5.2006.
http://rapidshare.com/files/210671528/23._Srbski_pesnik_Ilijade_25.5.2006..mp4

24. Veneti = Srbi (Jovan I. Deretic) 30.5.2007.
http://rapidshare.com/files/210672105/24._Veneti___Srbi_30.5.2007..mp4

25. Odisejevo zlatno runo na Jadranskom - Da li je Odisej putovao po Jadranu? 6.6.2007.
http://rapidshare.com/files/210675117/25._Odisejevo_zlatno_runo_na_Jadranskom_-_Da_li_je_Odisej_putovao_po_Jadranu_6.6.2007..mp4

26. Pomen srbskog imena kod Antickih pisaca (Jovan I. Deretic) 13.6.2007.
http://rapidshare.com/files/210675746/26._Pomen_srbskog_imena_kod_Antickih_pisaca_13.6.2007..mp4

27. Odnosi Srba i Arbanasa (Jovan I. Deretic) 20.6.2007.
http://rapidshare.com/files/210676396/27._Odnosi_Srba_i_Arbanasa_20.6.2007..mp4

28. Izvornost Srba na Helmu (Balkanu) (Slobodan Filipovic) 27.6.2007.
http://rapidshare.com/files/210677311/28._Izvornost_Srba_na_Helmu__Balkanu__27.6.2007..mp4

29. Istorija - Njena uloga i šta ona znaci kao nauka (Jovan I. Deretic) 5.12.2007.
http://rapidshare.com/files/210678098/29._Istorija___Njena_uloga_i_sta_ona_znaci_kao_nauka_5.12.2007..mp4

30. Prvo srBsko carstvo - Nino Belov (Jovan I. Deretic) 9.1.2008.
http://rapidshare.com/files/210319789/30._Prvo_srBsko_carstvo_-_Nino_Belov_9.1.2008..mp4

31. Tekovine carstva Nina Belovog (Jovan I. Deretic) 16.1.2008.
http://rapidshare.com/files/210322536/31._Tekovine_carstva_Nina_Belovog_16.1.2008..mp4

32. Srbska divonija (mitologija) vera i obicaji (Jovan I. Deretic) 23.1.2008.
http://rapidshare.com/files/210323122/32._Srbska_divonija__mitologija__vera_i_obicaji_23.1.2008..mp4

33. Simboli srbskog grba (Slobodan Filipovic) 30.1.2008.
http://rapidshare.com/files/210323806/33._Simboli_srbskog_grba_30.1.2008..mp4

34. Drugo srBsko carstvo - Serbo Makeridov (Jovan I. Deretic) 6.2.2008.
http://rapidshare.com/files/210324350/34._Drugo_srBsko_carstvo_-_Serbo_Makeridov_6.2.2008..mp4

35. Srbica – Nastanak i razvoj pismenosti (Jovan I. Deretic) 13.2.2008.
http://rapidshare.com/files/210325338/35._Srbica___Nastanak_i_razvoj_pismenosti_13.2.2008..mp4

36. Biblijski Srbi (Jovan I. Deretic) 20.2.2008.
http://rapidshare.com/files/210325890/36._Biblijski_Srbi_20.2.2008..mp4

37. Srbi i Arbanasi (Arnauti – Šiptari) (Jovan I.Deretic) 27.2.2008.
http://rapidshare.com/files/210326353/37._Srbi_i_Arbanasi__Arnauti___Siptari__27.2.2008..mp4

38. Karanovici i Makedonija (Jovan I. Deretic) 5.3.2008.
http://rapidshare.com/files/210327202/38._Karanovici_i_Makedonija_5.3.2008..mp4

39. Srbi i Grci (Jovan I. Deretic) 12.3.2008.
http://rapidshare.com/files/207981535/39._Srbi_i_Grci_12.3.2008..mp4

40. Hrišcanstvo i Srbi (Jovan I. Deretic) 19.3.2008.
http://rapidshare.com/files/207980982/40._Hriscanstvo_i_Srbi_19.3.2008..mp4

41. Madari i Srbi (Ilija M. Petrovic) 23.4.2008.
http://rapidshare.com/files/207980190/41._Madjari_i_Srbi_23.4.2008..mp4

42. SrBska Panonija (Jovan I. Deretic) 7.5.2008.
http://rapidshare.com/files/207979133/42._SrBska_Panonija_7.5.2008..mp4

43. Simboli Srba u Antickoj umetnosti (Milenko Nikolic) 28.5.2008.
http://rapidshare.com/files/207979723/43._Simboli_Srba_u_Antickoj_umetnosti_28.5.2008..mp4

44. Obnova države Srbije Svevladovici i Svetimirovici (Jovan I. Deretic) 3.12.2008.
http://rapidshare.com/files/207975141/44._Obnova_drzave_Srbije_Svevladovici_i_Svetimirovici_3.12.2008..mp4

45. Pavlova pecina (Jovan I. Deretic) 10.12.2008.
http://rapidshare.com/files/207974670/45._Pavlova_pecina_10.12.2008..mp4

46. SrBsko pitanje – Teorija zavere (Slobodan Filipovic) 26.12.2007.
http://rapidshare.com/files/207974237/46._SrBsko_pitanje___Teorija_zavere_26.12.2007..mp4

47. Srbski dobrovoljacki pokret 1912-1918 godine (Ilija M. Petrovic) 17.12.2008.
http://rapidshare.com/files/207973802/47._Srbski_dobrovoljacki_pokret_1912-1918_godine_17.12.2008..mp4

48. Srbi u Rimskoj imperiji (Jovan I. Deretic) 21.01.2009. (popravljena sinhronizacija)
http://rapidshare.com/files/207973342/48._Srbi_u_Rimskoj_imperiji_21.01.2009..mp4

49. Kako se gubi Srbstvo (Jovan I. Deretic) 28.01.2009.
http://rapidshare.com/files/207972851/49._Kako_se_gubi_Srbstvo_28.01.2009..mp4

50. (Jovan I. Deretic) 04.02.2009.
http://rapidshare.com/files/218713291/50.__04.02.2009._.mp4

51. Srbske dinastije - Nemanjici i Jablanovici (Jovan I. Deretic) 11.02.2009.
http://rapidshare.com/files/218835878/51._Srbske_dinastije_-_Nemanjici_i_Jablanovici_11.02.2009..mp4
Promocije knjiga:

52. Milan Ristanovic 18.02.2009.
http://rapidshare.com/files/262180055/52.__18.02.2009._.mp4

53. Srbske dinastije Jablanovici i Hranici 25.02.2009.
http://rapidshare.com/files/261994252/53._Srbske_dinastije_Jablanovici_i_Hranici_25.02.2009..mp4
Promocija knjige
,,Slovenska Germanija“ Ivo Vukcevic
http://rapidshare.com/files/261488264/Slovenska_Germanija_-_Ivo_Vukcevic.mp4

,,Srbi i Arbanasi" Jovan I. Deretic (21 predavanje)
http://rapidshare.com/files/212988449/Srbi_i_Arbanasi_-_Jovan_I._Deretic.mp4

,,RACIJA, Zaboravljen GENOCID" Aleksandar Veljic
http://rapidshare.com/files/212981689/RACIJA__Zaboravljen_GENOCID_-_Aleksandar_Veljic.mp4

,,Izmišljeno doseljavanje Srba" Jovan I. Deretic, Dragoljub P. Antic i Slobodan M. Jarcevic
http://rapidshare.com/files/212980828/Izmisljeno_doseljavanje_Srba_-_Jovan_I._Deretic__Dragoljub_P._Antic_i_Slobodan_M._Jarcevic.mp4


Knjige:

,,Zapadna Srbija" dr. Jovan I. Deretic (1995.):
http://rapidshare.com/files/211434917/Jovan_I._Deretic_-_Zapadna_Srbija.pdf

,,Serbi, Narod i rasa - NOVA VULGATA" dr. Jovan I. Deretic (1996.):
http://rapidshare.com/files/211434784/Jovan_I._Deretic_-_Serbi__narod_i_rasa__Nova_Vulgata.pdf

,,Anticka Srbija" dr. Jovan I. Deretic (2000.):
http://rapidshare.com/files/211434686/Jovan_I._Deretic_-_Anticka_Srbija.pdf

,,Srbi...narod najstariji (I i II tom)" dr. Olga Lukovic-Pjanovic (1990.):
http://rapidshare.com/files/211432865/Olga_Lukovic-Pjanovic_-_Srbi...narod_najstariji__I_i_II_tom_.pdf
Код:
Назад на врх Go down
Погледај профил корисника
Admin
Admin
Admin

Posts : 229
Join date : 30.05.2009

ПорукаНаслов: Re: Др.Јован Деретић и антички Срби .   Wed Sep 30, 2009 5:52 pm

Брате Шумадинац ,захваљујем ти се на труду и времену које си утрошио да поставиш ове злата вредне документе .
Назад на врх Go down
Погледај профил корисника http://1xcc.forumsc.net
Sponsored content
ПорукаНаслов: Re: Др.Јован Деретић и антички Срби .   

Назад на врх Go down
 
Др.Јован Деретић и антички Срби .
Назад на врх 
Страна 1 of 1

Permissions in this forum:Не можете одговорити на теме у овом форуму
ФОРУМ ХРИШЋАНСКИ САБОР СРБИЈЕ  :: ХРИШЋАНСКО ПРОСВЕТИТЕЉСТВО :: ИСТОРИЈА СРПСКОГ НАРОДА И СРБИЈЕ :: Историја српског народа и Србије у античком периоду-
Скочи на: